Areola rekonstruktion

Genskabelse af brystvorte

Areola med 3D effekt for det mest naturtro og ægte resultat til kvinder der har fået foretaget mastektomi, eller har mistet sin naturlige brystvorte efter brystløft eller reduktion af brystvorte.

Vi kan hjælpe dig på vejen mod at blive hel igen, med forfinede teknikker og grundliggende viden om huden og pigmenterne, samt deres udvikling med tiden.

Alt ændres, også pigmentet i din hud, derfor bruger vi mikropigmentering og ikke tatovering. Det betyder også at resultatet ikke er permanent, men at der skal opfriskes med en touchup hver 5-10 år.

Har du allerede fået pigmentering, men er utilfreds med resultatet, så er det som oftest muligt at rette op, således resultatet bliver tilfredstillende

Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, og vi kan vurdere netop dine muligheder for en bedst mulig behandling.

Vi har solid viden og erfaring indenfor de fleste pigmenteringsteknikker, og er underlagt tilsyn fra myndighederne, hvor de bla. inspicerer arbejdesområderne, opbevaring af pigmenter samt generel hygiejne. 

Permanent Makeup Master Artist

Advanced Mesotherapeut

Specialiseret i Medicinsk Mikropigmentering/Tatovering

Tel. 93407770 | 

EnhancedByMalina@gmail.com

Hovedgaden 500

2640 Hedehusene