Areola rekonstruktion

Genskabelse af brystvorte

Areola med 3D effekt for det mest naturtro og ægte resultat til kvinder der har fået foretaget mastektomi, eller har mistet sin naturlige brystvorte efter brystløft eller reduktion af brystvorte.

Vi kan hjælpe dig på vejen mod at blive hel igen, med forfinede teknikker og grundliggende viden om huden og pigmenterne, samt deres udvikling med tiden.

Har du allerede fået pigmentering, men er utilfreds med resultatet, så er det som oftest muligt at rette op, således resultatet bliver tilfredstillende.

I visse tilfælde kan det, efter en år række være nødvendigt med en opfølgende behandling.

Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan få svar på dine spørgsmål, og vi kan vurdere netop dine muligheder for en bedst mulig behandling.

Vi har solid viden og erfaring indenfor de fleste pigmenteringsteknikker, og er underlagt tilsyn fra myndighederne, hvor de bla. inspicerer arbejdesområderne, opbevaring af pigmenter samt generel hygiejne. 

Brystvorter er lige så forskellige som ansigter, der findes et utal af forskellige former, farver og størrelser. Herunder kan du se eksempler på rekonstruktioner, jeg har udført. Alle med et unikt udtryk, som er drøftet med den der skal bære dem. Nogle ønsker at alt bliver som før, andre er klar på et nyt frisk pust.

Specialiseret i medicinsk tatovering

Permanent makeup Master

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tel. 93407770 | CVR. 39557452

EnhancedByMalina@gmail.com

Hovedgaden 500

2640 Hedehusene