top of page

Er du egnet kandidat til strækmærke kamuflage?

Step 1; Identificer om dine strækmærker er hvide

Herunder er eksempler på hvide strækmærker, der alle er egnede for denne behandling

Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan du fortsætte til step2

Hvis du svarede nej, betyder det, at dine strækmærker sandsynligvis stadig heler og i sidste ende kan hele op til en lys farve. Normalt kræver vi, at strækmærker skal være mindst to år gamle, men nogle gange tager det længere tid, før strækmærkerne heles. Som en generel regel er kunder, der har røde, lyserøde, mørke, grå eller hudfarvede strækmærker ikke en kandidat.

Mørke - IKKE kandidat

 

Sandsynligvis stadig helende. Ar, der er hyperpigmenterede, kan ikke kamufleres med hudfarvet blæk.

Lyserøde - IKKE kandidat

 

Mest sandsynligt er ar, der er røde, lyserøde eller endda lilla, stadig nye og helende; kan muligvis blive hvid i fremtiden.

Grå - IKKE kandidat

 

De fleste klienter, der har fået laser behandlinger, er ikke en kandidat til kamuflage, lasere har en tendens til at gøre strækmærker grå, hvilket påvirker det valgte pigment.

Helt lys hud - IKKE kandidat

Der er ikke nok kontrast for os til at kamuflere. At have hudfarvede strækmærker er giver den samme effekt som at få dine strækmærker kamufleret med blæk.

Step 2;Er dine strækmærker jævne og fine i strukturen ?

Kandidat

Kandidat

Ikke Kandidat

Ikke Kandidat

Hvis du har svaret ja til de to tidligere steps er du egnet, og du kan fortsætte til step 3.

Hvis nej, henviser vi dig med glæde til en liste over estetikere, som vi kender og har tillid til personligt, som muligvis kan hjælpe med at glatte udseendet på dine strækmærker, før du får dem kamufleret med semi permanent pigment. For de mest naturligtro og "kamuflerede" resultater skal strækmærkerne være flade og glatte i tekstur.

step 3; book din konsultation, online eller personligt - uforpligtende og gratis

Dernæst skal vi have dig til at  e-maile os klare fotos af dine strækmærker, og af hele området du ønsker kamufleret. Føler du dig ikke tryg ved dette, er det også muligt at booke en personlig konsultation i vores salon og studio i Hedehusene nær Roskilde. Når vi har modtaget dine fotos, vil vi vende tilbage inden for 2 hverdage, med en pris på det du ønsker kamufleret.

bottom of page