top of page

Korrigering af areola / brystvorte

Det er muligt at få rettet op på flere forskellige problematikker med medicinsk tatovering. 

Farve og form på din naturlige brystvorte, kan forbedres og eventuel asymmetri kan rettes. Mørke areola kan lysnes, og gøres mere lyserøde, og ar kan kamufleres efter brystvorte reduktion eller brystløft. Pletvis manglende pigment, efter fx. vitiligo kan korrigeres med smukke resultater. Som udgangspunkt kan de fleste problematikker forbedres når det handler om farve og form på brystvorten og areola.

Inden du beslutter dig for medicinsk tatovering, skal du læse om selve behandlingen, du kan se mere på knappen herunder

Lysning af areola

Mange kvinder oplever at deres brystvorte og areola forandres efter graviditet og amning. Hos flere bliver pigmentet i huden mørkere, hos nogle næsten sort. Det er muligt at lysne op i farven og ændre farven fra brunlige til mere lyserøde nuancer. I de fleste tilfælde er en enkelt behandling nok, til at opnå det ønskede resultat, men er de meget mørke skal der typisk flere behandlinger til.

Har du ar efter brystreducering, kan disse også forminskes betydeligt, og der kan rettes op på eventuel asymmetri.

Pigmentering af areola

Pigmentering eller tatovering af areola kan med stor fordel bruges af patienter med vitiligo, eller andre pigmentforandringer, både rekonstruktivt eller kosmetisk.

Farvenuance og form kan ændres efter ønske, så vidt det er muligt, og du er altid med undervejs, så du får det resultat der passer til din krop og forventninger.

Har du tidligere fået udført pigmentering kan det som udgangspunkt rettes, eller genopfriskes, til et tilfredsstillende resultat. 

Det er muligt at forbedre areola samt arrene omkring brystvorten efter brystløft, reduktion af brystvorte eller flere andre operationer, hvor ar omkring aroela er synlige og ujævne i strukturen, og utilfredstillende at bære.

Det ses i flere tilfælde efter brystløft at areola bliver ujævne i formen, at farven på areola forsvinder eller at arrene er synlige og større end forventet, det kan kamufleres med medicinsk tatovering, i visse tilfælde anbefales needling, inden pigmentering. Det hjælper hud strukturen til at blive mere jævn, og arrene til at blive blødere, så pigmentet ligger sig pænere, ved en pigmentering.

Alle tilfælde er individuelle, derfor tilbydes altid gratis konsultation, hvor muligheder og prissætning gives, dette er altid uforpligtende.

 

Ar omkring brystvorten

IMG_6400 2.JPG
bottom of page