Korrigering af areola

Det er muligt at få rettet op på flere forskellige problematikker med medicinsk tatovering. 

Farve og form på din naturlige brystvorte, kan forbedres og eventuel asymmetri kan rettes. Mørke areola kan lysnes, og gøres mere lyserøde, og ar kan kamufleres efter brystvorte reduktion eller brystløft.

lysning af areola

Mange kvinder oplever at deres brystvorte og areola forandres efter graviditet og amning. Hos flere bliver pigmentet i huden mørkere, hos nogle næsten sort. Det er muligt at lysne op i farven og ændre farven fra brunlige til mere lyserøde nuancer. I de fleste tilfælde er en enkelt behandling nok, til at opnå det ønskede resultat.

Har du ar efter brystreducering, kan disse også forminskes betydeligt, og der kan rettes op på eventuel asymmetri.

Pigmentering af areola

Pigmentering eller tatovering af areola kan med stor fordel bruges af patienter med vitiligo, eller andre pigmentforandringer, både rekonstruktivt eller kosmetisk.

Farvenuance og form kan ændres efter ønske, så vidt det er muligt, og du er altid med undervejs, så du får det resultat der passer til din krop og forventninger.

Har du tidligere fået udført pigmentering kan det som udgangspunkt rettes, eller genopfriskes, til et tilfredsstillende resultat.

Det er muligt at forbedre areola samt arrene omkring brystvorten efter brystløft, reduktion af areola eller flere andre operationer, hvor ar omkring aroela er synlige og ujævne i strukturen, og utilfredstillende at bære.

Det ses i flere tilfælde efter brystløft at areola bliver ujævne i formen, eller at arrene er synlige og større end forventet, det kan kamufleres med medicinsk tatovering, i visse tilfælde anbefales needling, inden pigmentering.

Alle tilfælde er individuelle, derfor tilbydes altid gratis konsultation, hvor muligheder og prissætning gives, dette er altid uforpligtende.

 

ar omkring brystvorten

Permanent Makeup Master Artist

Advanced Mesotherapeut

Specialiseret i Medicinsk Mikropigmentering/Tatovering

Tel. 93407770 | 

EnhancedByMalina@gmail.com

Hovedgaden 500

2640 Hedehusene