microneedling

Microneedling er også kendt som fractional needling eller mesoterapi.

En populær og resultatorienteret behandling der med stor synlighed, kan afhjælpe almindelige problematikker som pigmentforandringer, ar efter akne samt grov og solskadet hud. Derudover er den eminent til at opfriske træt, grå og livløs hud.

Du får gløden tilbage og din hud er hydreret og mættet. 

Det anbefales altid med 3-4 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum,

for de bedste og mest langvarige resultater.

Microneedling kan afhjælpe;

Ar efter akne

Pigmentforandringer

Rynker og fine linier

Grå og træt hud

Mørke render under øjne

Mesoterapi mod render under øjne

Denne behandling udføres med mikroinjektioner, i det mørke område, kun det øverste hudlag.

 

Her deponeres en special udviklet steril serum, som får huden til at løfte sig, og blive mere fyldig, samt forbedre farven. Dette er ikke filler, men en behandling til huden i øjenområdet.

Konsultation påkrævet !

Det er din hud og dine ønsker, der afgør, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, vi anbefaler.

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater.

Det er vigtig at du følger anvisningerne der bliver givet omkring aftercare, og behandler din hud som påkrævet, specielt i dagene efter behandlingen,  det kan ellers gå ud over resultatet.

 

Brug aldrig parfumerede eller kemiske produkter, og hold dig ude af solen, brug altid solfaktor, også om vinteren.

Der kan opnås fantastiske resultater, men du har også et ansvar, fx stærk sol kan ødelægge processen, og skade din hud. Pas og plej den godt, og hav omtanke.

Hvad er microneedling ?

Microneedling er en metode, som også nogle dermatologer bruger til behandling af forskellige hud tilstande. Teknikken involverer brug af flere små, sterile nåle til at punktere huden og forårsage fysisk traume.

Dette traume beder dermaen, et dybere hudlag, om at genopbygge.

Denne behandling kickstarter hudens egen reparationsproces, hvilket betyder fornyet produktion af de vigtige kollagen fibre og dermed dannelse af elastin, som står for spændstigheden i din hud.

Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud.

Disse serum cocktails, som lægges ind i hudens øverste lag, kan skræddersys alt efter behov.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar på kroppen kan have gavn af denne behandling. Hvor dyb og grov en behandling der kræves afhænger af dine problematikker, når der arbejdes med ar, er man dybere i huden, og der er dermed også større reaktion, ifa. rødme og følsomhed i dagene efter.

 

Fordelen ved denne type behandling er, at huden samtidig via bittesmå kontrollerede nåleprik starter en naturlig produktion af nye friske hudceller. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturlige reparationsegenskaber, det betyder at, huden genopbygges samtidig.

Allerede efter den første behandling ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast og hydreret hud. For fuld effekt skal du op på mindst 4 behandlinger – som de fleste vælger for at opnå et godt og holdbart resultat.

Behandlingen er smertefri,  vi overfladebedøver din hud, så du stort set intet mærker under behandlingen. Huden vil være rød og varm lige efter. Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk på dag 2, hvor du kan begynde at se resultatet. 

Permanent Makeup Master Artist

Advanced Mesotherapeut

Specialiseret i Medicinsk Mikropigmentering/Tatovering

Tel. 93407770 | 

EnhancedByMalina@gmail.com

Hovedgaden 500

2640 Hedehusene