Hvad er mikropigmentering ?

Mikropigmentering er betegnelsen for semi permanent makeup, scalppigmentering og flere andre behandlinger, hvor pigment placeres i huden, enten rekonstruktivt eller kosmetisk.

Et specielt udviklet pigment deponeres i hudens yderste lag, på samme måde som ved tatovering, dog ligger pigmentet ikke nær så dybt som ved dekorativ tatovering. Pigmenterne vi bruger er fremstillet og testet i EU og lever op til gældende krav omkring indholdsstoffer. De indeholder ikke dioxid og andre tungmetaller, og de heler pænt op og falmer uden røde, grønne, blå eller orange spor. Farven vil falme langsomt over en periode på 3-5 år hvorefter alt pigment vil være ude af huden, det anbefales derfor en årlig behandling, en touchup, til at genoprette falmet farve og form.

Der skal altid foretages 2 behandlinger før resultatet er komplet, i nogle tilfælde 3.

Inden behandling

Du vil blive bedøvet før de fleste behandlinger, med creme og igen undervejs i processen, for en behagelig og komfortabel behandling.

Vi bruger lidocain baseret bedøvelse, og du vil blive spurgt ind til allergier, eventuelle sygdomme og brug af medicin, i en samtykke erklæring, der skal underskrives af dig inden behandlingen starter.

Det er vigtigt at du oplyser omkring eventuelle tilstande, da det kan have betydning for din behandling og resultat. Bruger du blodfortyndende medicin, anbefaler vi i samråd med egen læge, at stoppe indtagen af medicin 48 timer inden din behandling.

Alkohol, blodfortyndende medicin og koffein frarådes 24 timer inden.

Har du skadet hud i området, fx. forbrænding efter sol, akne , skader eller aktivt psoriasis, kan du ikke blive behandlet, før din hud er helet.

Herpes kan blive fremprovokeret hos patienter der tidligere har haft herpes i det område der skal behandles, det anbefales at være på tabletkur fra egen læge 24 timer inden behandling, dette gælder primært læber, og medicinsk tatovering. 

Permanent makeup anbefales IKKE til alle, er du;

Gravid eller ammende

Diabetiker

undergår kemoterapi

Har virale infektioner eller sygdomme

Epileptiker

Har pacemaker eller større hjerteproblemer

Hudirritationer eller Psoriasis nær det behandlede område (udslæt, solskoldning, acne osv.)

Har fået foretaget en organ transplantation 

Har fået hormon indsprøjtninger mindre end 30 dage før proceduren

Har tendens til keloid ardannelse

Er du IKKE egnet til behandlingen.

Efter behandling

Du vil altid blive vejledt omkring hvordan du giver den bedste aftercare, og dermed den bedste heling, og hermed det bedste resultat. Du bærer en stor del af ansvaret, da en manglende eller mangelfuld aftercare, kan ødelægge resultatet, og hermed kræve en 3. behandling. Dette kan du afhjælpe ved at passe godt på området, behandle det varsomt, give det ro, og generelt bruge sund fornuft. Behandl området som et sår, og vær varsom med at skorpen ikke slipper for tidligt. Dette kan ske ved fx. lange varme bade eller krævende motion og sauna.

Det er vigtigt at du kun rører ved området når du renser eller smører, som påvist. Der må ikke pilles eller tages eventuelle skorper eller overskudsfarve af, da det vil trække pigmentet ud før det har sat sig. Undgå lange bade, hård træning og andet der kan få dit sår til at løsne sig. Sol, pool og sauna skal undgås 4 uger efter behandling.

Pas på med at smøre for meget og for tykt, da det kan være med til at lukke huden inde og danne bakterier. Husk god hygiejne, altid rene hænder, og tænk over ting som fx. tøjskift, sengetøj og håndklæde den første uge.

I de første dage vil resultatet være meget pigmenteret og kraftigt i farven, som oftest for kraftigt ift. det ønskede resultat. På dag 3-5 vil overskudfarven og lymfevæsken løsne sig langsomt fra huden, som en skorpe eller små flager, og under vil det syne som der mangler en del pigment. Huden under skorpen er porøs og tynd efter pigmentering, og farven vil vise sig mere i løbet af de næste 14 dage, resultatet kan først ses 4 uger efter, når huden er helet. Herefter kommer du til touchup efter 4-6 uger og resultatet vil være tilfredsstillende.

MEDICINSK TATOVERING

Medicinsk mikropigmenteringsteknik kan anvendes på mange områder:

 

Hud kamuflage hjælper med at forbedre udseendet hos mennesker, der har hudsygdomme som f.eks. Vitiligo  hyperpigmenteringpga. hudtraumer, eller medfødte pigmentforandringer.

Kamuflering af ar formindsker arrets synlighed, det kan være ar fra forbrænding, operation  efter medfødte lidelser som f.eks. ganespalte. Strækmærker kan med fordel dækkes hvis de er lysere end din hudtone.

Rekonstruerende kamuflage bruges af brystopererede patienter til bla. at genskabe brystvorte og areola på det rekonstruerede bryst, med naturtro og smukke resultater, Ar fra operationer for ansigtsløft, maveplastik, brystforøgelse, brystreduktion og brystløft kan også skjules.

Hårstimulation hjælper med at gendanne fremkomsten af manglende hår f.eks. på grund af sygdom som kræft eller Alopecia , traumer eller naturligt hårtab i øjenbryn, skægvækst eller hovedbund.

 

Kunstneriske kosmetiske løsninger forbedrer udseendet hos mennesker, der har fysiske skavanker bla. på grund af:

Alopecia Areata - pletvis eller helt hårtab

Ar og strækmærker

Brystløft

Brystforstørrende operation

Rekonstruktion af bryst

Brystreduktion

Forbrændinger (ar, sammentrækning af huden)

Læbe-ganespalte

Øjenbrynsløft

Ansigtsløft 

Hyperpigmentering - manglende pigmenter

Manglende ansigtsbehåring - øjenbryn, skæg

Manglende hovedhår - ar, skaldede pletter, hårtab

Operationsar - alle former for ar

Strækmærker

Vitiligo - hvide pletter

Enhance betyder forbedre, det synes jeg alle skal have frit spil til, hvis de ønsker det. Der kan være mange grunde til man ønsker at forbedre noget, nogle har assymmetri fra naturens side, der bare generer dem, nogle har mistet noget, i ulykker eller sygdomsforløb, hvad en det er håret der er tyndet ud med årene, eller det er rekonstruktion af bryst efter cancer, så er min passion at hjælpe jer med at blive den bedste udgave af jer selv. 

Jeg har flere års erfaring med pigmentering, og lavede mine første bryn tilbage i 2014. 

Udviklingen har siden været stor, og jeg er uddannet hos flere store anerkendte internationale akademier, i forskellige teknikker på de forskellige områder, for at dygtiggøre mig og få mere viden.  

Jeg har arbejdet med huden i flere år, både med medicinsk tatovering, mikropigmentering, samt dekorativ tatovering. Alt der involverer de forskellige former for implementering af pigment i huden, er noget jeg laver dagligt, og har min dybeste interesse og varmeste passion for, specielt de mere avancerede opgaver, nyder jeg at kaste mig ud i, det nyder jeg godt af i mit vikariat på Herlev Plastikkirurgisk afdeling, hvor jeg er ansat til at udføre medicinsk tatovering.

Du er her garanteret en sikker og sand vejledning, samt priser der er til at kunne være med på for de fleste. Alle behandlinger finder sted i min salon i Hedehusene.

Girlz Inc.

Specialiseret i medicinsk tatovering

Permanent makeup Master

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tel. 93407770 | CVR. 39557452

EnhancedByMalina@gmail.com

Hovedgaden 500

2640 Hedehusene