top of page

Strækmærke kamuflage med medicinsk tatovering

Hvad er strækmærke kamuflage?

Det er en gennembrydende hudbehandling med varige resultater. Metoden der bruges er også kendt som medicinsk tatovering eller paramedicinsk mikropigmentering, og foregår som ved dekorativ tatovering.

Kunsten at kamuflere strækmærker, kræver en tilpasset blanding af pigmenter, der deponeres i den berørte hud ved hjælp af specialiserede nåle, som varierer i længde og antal, afhængigt af placeringen og sværhedsgraden af ​​det område, der kræver behandling. 

I de fleste tilfælde kræves en opfølgende konsultation  efter den indledende behandling, hvor der gennemgåes om pigmentet sidder tilfredsstillende, og evt. udføres touchup hvis det er nødvendigt.

Dette er inkluderet i din behandlingspris.

 
Kan behandlingen fjerne strækmærker ?

Medicinsk tatovering hjælper med at skjule og formindske synligheden, men kan ikke fjerne dem. Resultaterne bliver bedst på flade strækmærker, er de ujævne med huden, altså hvis de buler ind, så anbefales STRIORT behandling.

Tænk på det, som en concealer, der fjerner den hvide kontrast fra dine ar.

 

Kan alle strækmærker forbedres ?

Så længe de opfylder kriterierne; de er mindst to år gamle, ikke er røde, men har fået en lysere tone end din hud, og at du ikke har tendens til keloid ardannelse, og strukturen er jævn kan dine strækmærker forbedres. I nogle tilfælde kan laser behandling inden være nødvendigt, dette kommer an på sværhedsgraden af arret og strukturen.

 
bottom of page