top of page

Permanent makeup til bryn

Semi permanent makeup til brynene gør en kæmpe forskel i mange kvinders liv allerede, og det forstår man godt. Kun dem med dagligt optegnede bryn kender kampen med sommeren, og med at få det til at holde igennnem dagen og livet. 

Det kan være en jungle at finde ud af de forskellige teknikker og udtryk, de er beskrevet herunder, for at give dig et bedre overblik. Du vil selvfølgelig altid blive guidet professionelt til det bedste resultat til netop dig, er du i tvivl om noget og ønsker flere svar eller mere tryghed, så tilbydes der altid en gratis og uforpligtende konsultation.

Som ved alle andre behandlinger inden for kosmetisk tatovering, er resultaterne ikke varige, Det anbefales med en opfølgende behandling hver 1.-2. år

Som udgangspunkt er det muligt at rette op på gammel permanent makeup, du er velkommen til at sende billeder eller komme forbi, kan vi ikke lave ny permanent makeup, kan alternativet være et par laser behandlinger, inden der kan laves perfekte bryn. 

Læs mere om behandlingen herunder, inden du beslutter dig, der er vigtig info du skal tage stilling til inden din behandling.

Simpel forklaring på de forskellige muligheder for permanent makeup til bryn, deres forskellige udtryk og navne

IMG_4963 2.JPG

Hybrid bryn

Dette er også et kombinations eller 3D Ombre bryn. Det er en blanding af hårstrå og skygge, der kan laves på et utal af forskellige måder, for forskellige udtryk.

Denne metode er til dig der ikke har så meget bryn selv.

3D bryn

En meget populær metode, hvor hele brynet er bygget op i små fine hårstrå, som giver et meget naturligt resultat.

Kan bruges til at forstærke det naturlige bryn, samt give mere fylde, helt naturligt.

Ombre bryn

Det yngre klientels favorit, når det kommer til permanent makeup til bryn ! Ombre er et shaded bryn med fading, som giver et mindre markant, og blødere look, samtidig med det indrammer og og giver flot løft. Til dem der ønsker et makeuppet look.

Kan klæde de fleste ansigter.

Powder bryn

Powder, skygge og shaded - kært barn...

Kan laves både markant, eller som enn blød skygge der ligger under dit naturlige bryn.

Denne metode er bedst til dig der har naturlige brynshår.

Gode råd og information

Før

Træn ikke hårdt dagen før proceduren.

Mød ikke op med solbrændt ansigt.

Tag ikke Aspirin, E-vitamin, fiskeolie eller Ibuprofen 24 timer før proceduren.

Ingen steroidskud 30 dage før proceduren.

Undgå alkohol eller koffein dagen for proceduren, dette minimerer eventuel væske eller hævelse efter proceduren.  

Ingen voks eller hårfjerning med pincet, samt farvning af bryn mindst 48 timer før proceduren. 

 

Efter

Giv området så meget ro som muligt, det er det bedste du kan gøre for din heling. Du skal smøre med creme 2-3 gange dagligt, som du får med. Endelig ikke oversmøre, eller komme for tykt lag på. Tørre hudtyper, kræver mere smørelse end hvis du har fedtet og olieret hud, specielt i området.

Du kan bade som normalt, men undlad at vaske og gnubbe brynene, lad dem lufttørre eller dup med rent håndklæde eller køkkenrulle. Undlad at bruge wc papir, da det opløses i vand.

Ingen makeup, rensemidler, cremer eller andre produkter på dine bryn i 10 dage.

Gnid ikke, pluk eller pil aldrig i de behandlede områder. Lad flager eller tør hud naturligt falde af. Hvis du piller eller klør, kan det forårsage ardannelse. Undgå direkte sol, hård træning, sauna og pool i 2 uger efter proceduren. Undgå kraftig sved i de første 10 dage for at undgå risikoen for infektion. Foretag ikke hårfjerning, eller farvning af bryn i mindst 2 uger efter

Husk at hav omtanke for hygiejne og følg disse retningslinier, da det er vigtigt for dit endelige resultat.

IMG_4781 2.jpg
bottom of page