top of page

Permanent makeup til øjnene eyeliner og vippefortætning

Der er flere forskellige løsninger når det kommer til semi permanent makeup til øjnene. Det vigtigste er at vælge en model der passer til de øjne det skal sidde på, for  at det kan komplimentere dig og dit ansigt, på den bedst mulige måde.

Har du permanent makeup fra en anden behandler der skal friskes op eller rettes til, kan du trygt komme til os, vi har solid erfaring og skaber smukke resultater.

Din permanente eyeliner eller vippefortætning kan skabes i et utal af forskellige designs, for hver deres forskellige udtryk. Herunder er billeder og forklaringer af de forskellige metoder og deres forskellige udtryk. Du tilbydes altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor der afstemmes ønsker og muligheder for netop dig. Som ved alt kosmetisk tatovering, er resultaterne ikke varige, det anbefales med en opfyldning af farve, en gang hver 1-2 år

Inden du beslutter dig for om permanent makeup er noget for dig, skal du læse om selv behandlingen, risici og aftercare.

Klassisk eyeliner

Denne klassiske eyeliner er en almindelig version med kort vinge. Vingens længde og form kan justeres efter ønske og øjenform.

Ønskes den bredere end denne er der et gebyr for ekstra bredde.

smokey eyeliner

Også kendt som shaded eller dusty eyeliner. Med denne teknik kan man skabe fylde og dybde uden at det bliver alt for markant, og tynger istedet for at løfte, som vi jo elsker.

Shading kan bruges både på eyeliners og vippefortætning, og kan som udgangspunkt laves over det meste gamle permanent makeup.

vippefortætning

Permanent vippefortætning indrammer øjnene super fint og naturligt, og får dine vipper til at synes tættere, og markerer dine øjne og får farven frem.

Her er der lavet både øvre og nedre vippekant, resultatet taler for sig selv. 

25E8D49E-FBD8-4862-984D-F1C5B30CCBB9.JPE

designer eyeliner

Det kan være svært at få øje på, hvis ikke man ved det, men denne fine eyeliner er lavet med mørkegrøn, efter kundens ønsker.

Det er muligt at lave flere forskellige kombinationer med farvet eyeliner, både med sort bund, eller blot som en fin komplimement til din øjenfarve.

Farverne, grå, brun, lilla, blå og grøn er i spil her, har du specielle ønsker, så imødekommes de gerne

over the top !!

Til dig der ønsker det wild ! Her er der designet en shaded eyeliner med ekstra bredde, der giver dette over the top dramatiske look. De kan laves i mermaid farver, simple farver, med skygge, eller som en klassisk eyeliner. Mulighederne er nærmest uendelige

Ikke alle kan bære dette, og bestemt ikke alle ønsker det, men en ting er sikkert, jeg elsker disse opgaver !

Gode råd & Information

Permanent makeup omkring øjnene , er typisk overflade helet efter 7-10 dage. Huden er stadig tynd og porøs i ugerne efter, og skal derfor beskyttes mod sol og andre forstyrrelser, som fx. øjencremer med syre, eller andre produkter der indeholder stoffer der kan virke forstyrrende for helingen. Du kan forlænge holdbarheden på din permanent makeup ved at bruge solfaktor beskyttelse dagligt.

Før

Træn ikke hårdt dagen før proceduren.

Mød ikke op med solbrændt ansigt.

Tag ikke Aspirin, E-vitamin, fiskeolie eller Ibuprofen 24 timer før proceduren.

Ingen steroidskud 30 dage før proceduren.

Ingen alkohol eller koffein dagen for proceduren, dette minimerer eventuel væske eller hævelse efter proceduren.  

Hvis du har vippeforlængelser, eyelash extensions, skal du fjerne dem 3 dage før proceduren.

Hvis du bruger  vippeserum, skal du stoppe med at bruge den mindst 4 uger før, du kan genoptage dine øjenvippeforlængelser kun 2 uger efter din procedure

 

Efter

Giv dine øjne så meget ro som muligt, de første dage. Ikke alle behøver at smøre med creme efter, begræns det til en enkelt eller 2 gange dagligt, hvis du føler behovet ( oftest ved kraftige eyeliners) og sørg for der kun påføres et tyndt lag, tør eventuelt efter med en vatpind.

Du kan bade som normalt med undlad at vaske og gnubbe øjnene, lad dem lufttørre eller dup med rent håndklæde eller køkkenrulle. Undlad at bruge wc papir, da det opløses i vand.

Ingen makeup, rensemidler, cremer eller andre produkter på dine øjne i 10 dage.

Gnid ikke, pluk eller pil aldrig i de behandlede områder. Lad flager eller tør hud naturligt falde af. Hvis du piller eller klør, kan det forårsage ardannelse. Undgå direkte sol 2 uger efter proceduren. Undgå kraftig sved i de første 10 dage for at undgå risikoen for infektion.

Husk at hav omtanke for hygiejne og følg disse retningslinier, da det er vigtigt for dit endelige resultat.

 

bottom of page